Tommy Kenter: Tvunget i knæ

Tommy Kenter gør en sidste indsats for at få økonomien til at løbe rundt

Tommy Kenter gør en sidste indsats for at få økonomien til at løbe rundt

Foto: Peter Grosen

Tommy Kenter har ellers været rimelig optimistisk omkring at få solgt sin lejlighed i hjertet af København, men efter måneder uden skyggen af interesserede købere - trods overdreven prisnedsættelse - er skuespilleren nu tvunget i knæ rent økonomisk.

Sidste år blev den enorme hybel sat til salg, da Tommy Kenter købte et gammelt bindingsværkshus i Nærum. Dengang forlangte skuespilleren den nette sum af lige knap 11 millioner for lejligheden.

Senere sænkede skuespilleren prisen med svimlende 3 millioner, så boligen kunne erhverves for små 8 millioner. Ingen potentielle købere har dog bidt på krogen endnu.

Masser af lejere til at betale terminen

Derfor har han set sig tvunget til at få en hel del logerende, som kan være med til at betale de mange omkostninger, der er i den 355 kvm store lejlighed, det skriver Ekstra Bladet.

Lejligheden ligger ved Søerne i København og består af ikke mindre end 10 værelser. Ud over de mange rum forefindes også et stemningsfyldt fransk landkøkken, kun et enkelt badeværelse, men dog hele 2 toiletter, som lejerne frit kan benytte sig af.

Avisen mener at vide, at der indtil nu er flyttet 6 mennesker ind i lejligheden. Om de sidste 4 rum også skal fyldes ud, eller om Tommy Kenter selv residerer i det enorme domicil, melder historien intet om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close