Nyheder8. august 2011

Tommy Kenter risikerer usselt otium

Komikeren er dybt forgældet, og kun et salg af herskabslejligheden på Østerbro kan sikre ham en anstændig pensionisttilværelse
Af af
Tommy Kenter kan ikke komme af med sin herskabslejlighed, der har været til salg i årevis
Tommy Kenter kan ikke komme af med sin herskabslejlighed, der har været til salg i årevis
 Foto: All Over

Ingen gider eje Tommy Kenters enorme københavner-domicil.

I flere år har den økonomisk pressede skuespiller forsøgt at slippe af med sin 355 kvadratmeter store herskabslejlighed, der ligger på Østerbro med udsigt over Søerne. En optimistisk Kenter lagde i 2008 ud med at forlange små 11 millioner kr. for boligen. Siden sænkede han prisen til otte millioner kr., men det var stadig alt for mange penge til at kunne tiltrække købere.

I en periode lejede Kenter derfor lejligheden ud til et kollektiv, men nu er den atter sat til salg. Denne gang er prisen 6.995.000 kr.

Kenter har kæmpe gæld

Den nu 61-årige Tommy Kenter købte lejligheden for 1.526.000 kr. i 1996, men han har siden optaget lån på over 6,1 millioner kr. mod pant i lejligheden. Desuden betalte han i 2008 7.650.000 kr. for et gammelt bindingsværkshus, som han stadig ejer og bor i.

Huset ligger i Nærum ved siden af Anders Foghs træhus. Huskøbet blev finansieret med et kreditforeningslån på 6.250.000 kr. samt et banklån.

Alt i alt er Tommy Kenter ved at drukne i en enorm gæld på over 12 millioner kr. Og kun et salg af den store lejlighed kan sikre den arme komiker en anstændig pensionisttilværelse.

Sponsoreret indhold