Nyheder22. marts 2013

Tommy Kenter: Jeg har det bedst med kvinder

Skuespilleren foretrækker kvindeligt selskab
Kvinder er bare rarest at være sammen med, synes Tommy.
Kvinder er bare rarest at være sammen med, synes Tommy.
 Foto: Mikael RieckSkuespilleren Tommy Kenter er slet ikke træt af, at han den næste års tid bliver holdt i ørerne af instruktør Lisbet Dahl og medspiller Bodil Jørgensen, når han indøver sin rolle i lystspillet "Den grønne elevator", som får premiere i Glassalen i Tivoli til næste år.

Kvinder har nemlig altid spillet en stor rolle i hans liv.

- Jeg holder meget af kvinder, og jeg er mere tryg ved dem end ved mænd. Det er helt tilbage fra min barndom, hvor jeg hellere ville lege med pigerne end at spille fodbold med drengene. Mine nærmeste venner er også kvinder, siger Tommy Kenter til Alive.dk.

Tommy Kenter: Otiummet reddet

- Er det fordi, du synes, kvinder er smukkere?

- Nogle kvinder er smukke. Ikke alle.

Tommy Kenter i topform

Privat er det aldrig lykkedes den 62-årige Kenter at få et livslangt parforhold til at fungere. Og han har tidligere udtalt, at det er illusorisk, at en mand og kvinde kan leve sammen hele livet. Men der er dog noget, de to køn kan hente hos hinanden, mener han.

- Der er da nogle ting, mænd er bedre til end kvinder. At time en videooptager for eksempel, at spille bebop på saxofon eller at reparere en bilmotor.

- Men det er jo en følelsessag, det med at foretrække kvinders selskab, og følelser er svære forklare. Men det er vigtigt med fortroligheden, siger Tommy Kenter.

Sponsoreret indhold