Nyheder12. januar 2009

Tommy Kenter: Elevatorvægt

Den 58-årige skuespiller toner frem på skærmen hver søndag i Livvagterne med sine 100 kilo og erkender selv, at han er blevet fed
Tommy Kenter tog 15 kilo på, da han holdt op med at ryge i 2003. Det lykkedes ham dog at smide kiloene, men nu vejer han igen 100 kilo
Tommy Kenter tog 15 kilo på, da han holdt op med at ryge i 2003. Det lykkedes ham dog at smide kiloene, men nu vejer han igen 100 kilo
 Foto: All Over/Claus Poulsen

Vægten kører hurtigere op og ned end den mest velsmurte elevator. Det er den danske skuespiller Tommy Kenter, der altid må tænke på, havd han propper i gabet, fordi han skel ikke meget mere end tænke på en chokoladekage, før fedtet har sat sig på sidebenene.

Retspsykiateren fra DR1's søndagsserie "Livvagterne" døjer med fedmen, og på det officielle DR-pressefoto (th) er de overflødige kilo tydelige.

- Mit nytårsforsæt er at holde kampvægten på 100 kilo. Man kan sgu ikke stole på folk under 100, fortalte han muntert til SE og HØR.

Helt tilbage i 2001 var den også gal. Under et præsentationsshow i Falconer Centret sprang især hans svulmende mave i øjnene. Jakken kunne ikke knappes - vommen var for stor.

- Ja, gu' er jeg blevet fed. Jeg har taget 15 kilo på siden, jeg kvittede smøgerne for fire måneder siden, sagde han dengang.

Et halvt år efter havde han faktisk tabt sig og fremstod i en langt slankere udgave.

Sponsoreret indhold