Tommy Kenter: Bange for terror

Tommy Kenter indrømmer blankt, at han er meget bekymret for terror

Tommy Kenter indrømmer blankt, at han er meget bekymret for terror

Foto: Claus Poulsen

Tommy Kenter er ikke ligefrem kendt for at være bange af sig, men når det kommer til terror, er han ikke bleg for at indrømme sin frygt.

- Terrorangsten er der da hele tiden. Det er et stykke samtidshistorie, der vil noget. Det er ingen tilfældighed, at antallet af livvagter de sidste 10 år er mangedoblet, siger skuespilleren til Ekstra Bladet.

Tommy Kenters angst for terror bliver da også forstærket af, at han bor i hjertet af København - meget tæt på Nørreport Station, som flere gange er blevet udpeget, som oplagt terrormål, og det kan skuespilleren godt forstå.

- Hvis jeg var terrorist, var det nok et af de steder, jeg ville kigge mig ud. Ofte kredser ens tanker om det, men det ville ikke være til at holde ud, hvis jeg skulle være nervøs hver dag.

Flytter fra Nørrebro

Tommy Kenter benægter dog, at det er angsten for terror, der har fået ham til at rykke teltpælene langt væk fra Nørrebro til det mere mondæne Nærum.

- Det er ikke terrorangst, der gør, at jeg vil sælge min lejlighed og flytte til Nærum. Det skyldes kun, at jeg trænger til lidt fuglefløjt og græs under fødderne efter at have boet i byen, siden jeg var dreng, forsikrer skuespilleren, som i aften kan ses i rollen som retspsykiateren Jørgen Boas i DR's "Livvagterne".

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close