Nyheder 30. december 2009

Tom Kristensen: Årtiets bedste

Den danske superstjerne er blevet kåret til verdens bedste i 00’erne – et gigantisk skulderklap, siger han
7 Le Mans-sejre og konstante toppræstationer har sikret Tom Kristensen titlen som årtiets kører
7 Le Mans-sejre og konstante toppræstationer har sikret Tom Kristensen titlen som årtiets kører
Foto: All Over

Passende hæder og ære tilfalder nu det danske sportsikon Tom Kristensen, der af det førende engelske motorsportsblad Autosport er blevet kåret til årtiets bedste sportsvognskører.

- Igennem alle årene har Tom Kristensen konstant leveret varen og været med i toppen. Tom Kristensens syv sejre på Le Mans er alle kommet efter eminent kørsel og taler for sig selv, og resultatrækken er nærmest naturstridig, skriver Autosport i rosende vendinger og fremhæver især sejren i 2004, hvor 42-årige Kristensen sejrede med det japanske team Goh, der hverken før eller siden har formået at vinde et internationalt løb.

- Det er fantastisk stort at blive kåret til årtiets bedste kører i verden. Autosport er det mest respekterede medie i branchen, og da vurderingen af os kørere er baseret på mere end bare resultaterne, er førstepladsen et gigantisk skulderklap for mig, siger Tom K. fra det sneklædte Norge, hvor han i øjeblikket holder en fortjent ferie med familien, til Ekstra Bladet.

Ud over Tom Kristensen, der i 2002 blev kåret til årets sportsnavn i Danmark, er der også blevet plads til Jan Magnussen på listen over årtiets sportsvognskørere. Den 36-årige dansker indtager en fornem 7. plads.

Sponsoreret indhold