Tom Jones: Veludrustet pensionist

Det kan godt være, at han ser lidt slidt ud, men den 70-årige Mr. Jones\' sirupstemme glider stadig lige i underlivet på de fleste kvinder

Det kan godt være, at han ser lidt slidt ud, men den 70-årige Mr. Jones' sirupstemme glider stadig lige i underlivet på de fleste kvinder

Foto: All Over

Han har sikkert været gråhåret længe, men indtil sidste år brugte Tom Jones masser af toner for at skjule sin efterhånden fremskredne alder. 70 år harmonerer ikke helt med begrebet "trussetyv".

For det er, hvad hans smørcrooneri, walisiske rå arbejder-baggrund, behårede bryst og en uimodståelig charme har gjort ham til.Hvor mange han har nedlagt i årenes løb er uvist, men det rygtes, at han er særdeles veludrustet.

Læs også: Ronnie Wood: 2 flasker vodka om dagen

Da han var sammen med Cassandra Petterson, måtte hun en tur på hospitalet efter at have været sammen med ham.

- Jeg endte med rifter og lidt blødning, så jeg måtte sys med flere sting, har hun forklaret.
I over 50 år siden har pigerne og kvinderne overdænget ham med deres trusser - både når han var på scenen og i sengen.

Evigt tro

Tom har nydt det. Og taget for sig af retterne. Og alligevel har han holdt sammen med Melinda, som han blev gift med som 16-årig.

- Jeg vil aldrig forlade min kone, siger han til Ekstra Bladet, men tilføjer også, at hun ikke altid har været lige langmodig med hans udskejelser. Han har engang fået alvorlig røvfuld, efter Melinda havde læst om en af hans affærer i avisen.

- Jeg stod bare og tog imod bygen af slag, har Jones sagt.

Sølv-ræven kan endnu

Selvom håret er blevet gråt, har den gamle ræv imidlertid ikke indstillet charmerierne, og slet ikke sin musikalske karriere.

Læs også: Liv Tyler: Flov over farmand

Her i juni udkommer hans nyeste studie-plade "Praise & Blame". Med live- og compilation-plade er det nummer 56 fra hans hånd, siden han debuterede i 1965.

Her giver han en live-prøve fra sin nye plade, og den gamle sølv-ræv kan endnu.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close