Nyheder 20. september 2021

Tolivia vil hellere have hiv end vaccine-blod

Tolivia Christensen vil have en blodbank for dem, der som hende siger nej til blodtransfusioner fra corona-vaccinerede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvis jeg lige nu blev spurgt: Vil du have blod med hiv, eller vil du have vaccineret blod?

- Så siger jeg ja tak til hiv. Det kan jeg i det mindste få medicin mod, så jeg kan leve med det.

Sådan lyder det fra 42-årige Tolivia Christensen. Hun er en af de cirka 1.400.000 danskere, der ikke er påbegyndt vaccination mod coronavirus. Og hun har bestemt ikke i sinde at booke en tid og begynde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Privatfoto

Tolivia Christensen er ikke modstander af vacciner, men lige præcis coronavaccinerne, der er betinget godkendte i Europa, vil hun ikke tage. (Privatfoto)

Faktisk er hun så modvillig til at få vaccinen ind i sin krop, at hun kæmper for at få en blodbank på benene til dem, der ligesom hende ikke ønsker at modtage blod fra personer, der er vaccineret mod coronavirus.

- Jeg er bange for den vaccine. Jeg ved ikke, hvad den indeholder, og jeg har ikke lyst til at få noget ind i min krop, jeg har sagt nej til at blive vaccineret med, siger hun til SE og HØR.

Hun er ikke alene med sine tanker. Tolivia Christensen har oprettet en Facebook-gruppe med navnet "Blodbank i frihedens navn", hvor folk kan tilkendegive, at de også er interesserede i sådan en blodbank.

I skrivende stund har flere end 2200 medlemmer meldt sig ind siden 13. august.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Det var en oplevelse på et offentligt hospital, der satte Tolivia Christensens tanker i gang. Hendes venindes datter kunne angiveligt ikke få en abort, da datteren ønskede blod fra ikke-coronavaccinerede i tilfælde af en blodtransfusion. (Foto: MEGA)

HELLERE DØ

Tolivia Christensen er ikke generel modstander af vacciner. Hun mener faktisk, at det er helt fornuftigt at kunne holde vira væk med et stik eller to.

Men lige præcis med coronavaccinerne vil hun føle, hun var en del af et forsøg, og det skal hun ikke nyde noget af.

Så hellere modtage urenset blod med eventuelle sygdomme i.

Hvis Tolivia Christensen kom ud for en ulykke og fik brug for en blodtransfusion, vil hun som det ser ud i dag afslå muligheden. Også om det gjaldt hendes liv.

- Og det ved mine pårørende også godt. Jeg skal ikke have det blod

- Skulle jeg få flået armene, benene og lemmerne af ... Så bliver det stadig et nej tak, siger hun.

75,8 procent af befolkningen er i dag påbegyndt vaccination mod coronavirus, mens 74 procent af befolkningen er færdigvaccinerede.

DATABASE FOR UVACCINEREDE

Tolivia Christensen påstår, at hun er i kontakt med et privathospital, der kan være interesseret i at lave sådan en særlig blodbank, hvis det viser sig, at der er et stort nok behov.

Hun ønsker dog ikke at fortælle, hvilket privathospital der er tale om.

Det er uklart, hvor mange af de 2200 medlemmer af Facebook-gruppen, der har tilmeldt sig en den spæde database for uvaccinerede bloddonorer.

For at tilmelde sig skal man blandt andet oplyse sit navn, adresse og blodtype direkte til Tolivia Christensen.

Tolivia Christensen påstår, at "lige knap næsten alle" har meldt sig til databasen, men hun ønsker ikke at fremvise dokumentation af hensyn til de tilmeldtes personfølsomme oplysninger.

Sponsoreret indhold