Nyheder5. marts 2013

Tørstige Bendtner: Så faldt dommen

Fodboldspilleren må i dén grad til lommerne
Af af
Bendtner skal af med 842.000 kroner.
Bendtner skal af med 842.000 kroner.
 Arkivfoto: All OverSå faldt hammeren for Nicklas Bendter, som i weekenden blev knaldet for spritkørsel i det indre København.

Tørstige Bendtner: Reklamesøjle for cocktailbar

Den skandaliserede landsholdsspiller skal betale en bøde på 842.000 kroner. Beløbet er udregnet efter, at Bendtner tjener en million kroner om måneden.

Bendtners forsvarer havde forsøgt at få bøden ned på 210.000 kroner med et argument om, at Bendtner godt nok tjener mange penge, men at han ikke har så mange år som almindelige lønmodtagere på arbejdsmarkedet.

Men den købte dommeren ikke.

Nicklas Bendtner har samtidig fået frakendt kørekortet i tre år for lovovertrædelsen, hvor han havde en promille på 1,75 - så er man så beruset, at man har svært ved at tale - og risikoen for trafikulykker er mere end tidoblet.

Bendtner: Køb hans barndomshjem
Med domsafsigelsen er nedturen total for Bendtner, som i går blev sat af landsholdet i et halvt år af DBU som en reaktion på dommen.

Efter retssagen forlod Bendtner og hans følge retsbygningen. Foran rettten stillede Bendtners presserådgiver Jesper Lynghus sig op og holdt et lille pressemøde, hvorefter Bendtner tog ordet for kort at undskylde sin handling.

- Vi er alle sammen mennesker, vi laver alle sammen fejl, sagde han.

- Jeg vil gøre alt for at komme tilbage, så stærk som jeg kan, sluttede han af med at sige.

Bendtner ankede ikke dommen.

Tørstige Bendtner. Promillen var tårnøj

Sponsoreret indhold