Nyheder23. august 2011

Tør ikke se sig selv på tv

Når Toppen af poppen ruller over skærmen for første gang i aften, sidder Rasmus Nøhr ikke limet til sit fjernsyn
Rasmus Nøhr er ikke meget for at se sig selv på tv. Han er nervøs for, hvordan han bliver fremstillet
Rasmus Nøhr er ikke meget for at se sig selv på tv. Han er nervøs for, hvordan han bliver fremstillet
 Foto: Kaspar Wenstrup

Svedige håndflader og rumlen i maven. Rasmus Nøhr bliver godt gammeldags nervøs, hver gang han skal se sig selv i fjernsynet.

Indtil nu har sangeren blandt andet medvirket i TV2-programmet AllStars og fornylig i Vild med comedy på TV2 Zulu.

Læs også: Min ven har stjålet min kæreste

Nu lader han op til endnu en svedtur. I aften er der nemlig premiere på Toppen af poppen, hvor Rasmus Nøhr sammen med en række andre store danske musikere skal fortolke hinandens musik. Men det er ikke ligefrem med længsel, at han ser frem til at komme på landsdækkende tv.

- Jeg bryder mig ikke om at se mig selv. Jeg bliver nervøs og kommer til at svede. Der er meget på spil, når så mange mennesker ser det, siger Rasmus Nøhr til TVTID.dk, og afslører, at det slet ikke er sikkert, at han tør se programmet. Han er nervøs for, hvordan han kommer til at fremstå på skærmen.

Læs også: Rasmus Nøhr: Nervevrag

- Man får sagt mange ting i løbet af en uge, så klipperne kan sikkert gøre os alle til supernazister eller søde og rare personer. Det er nervepirrende, siger han.

I det første program skal Joey Moe, Anne Linnet, Rasmus Nørh, Lina Rafn, Brødrene Olsen og Sys Bjerre fortolke Søs Fengers sange. Programmet sendes tirsdag aften klokken 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold