Nyheder22. april 2012

Tømmermændsramt Lisbeth Østergaard: 215 km/t gennem København

Med ondt i håret fræsede den dejlige TV-vært derudaf i hovedstadens gader
Af af
Frokosten vendte sig en tur i Lisbeth Østergaards mave, da hun fik en vild tur i en racerbil
Frokosten vendte sig en tur i Lisbeth Østergaards mave, da hun fik en vild tur i en racerbil
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den kække og smukke "Go' Morgen Danmark"-vært Lisbeth Østergaard fik sig i den grad en hårrejsende oplevelse søndag eftermiddag.

31-årige Lisbeth havde grumme tømmermænd, efter en hyggelig middag lørdag aften med nogle gode venner, men kunne alligevel ikke holde sig væk fra de københavnske gader.

- Når man er rundet de 30, så er tømmermændene altså lidt værre, grinede Lisbeth Østergaard til seoghør.dk, da hun troppede op til Racing Festival i København søndag eftermiddag.

Læs også: Lisbeth Østergaard: Vil droppe Danmark
TV-værten måtte dermed droppe sofaen, chips og cola, og samlede i stedet penge ind til Røde Kors.

Og til trods for, at spritten endnu ikke kan have været helt fordampet, susede Lisbeth til ære for publikum afsted i en af de mange hurtige racerbiler.

Heldigvis var Lisbeth dog ikke selv bag rattet, men sad på passagersædet, og da det gik derudaf med 215 kilometer i timen på Vigerslev Alle i Valby, fortrød den ramte TV-dejlighed gårsdagens strabadser.

Læs også: Lisbeth Østergaard: Derfor fik jeg nyt hår- Lige nu ville ønske, jeg ikke havde drukket den sidste øl i går, smilede hun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/41ebe021b64c4b9faba16f1e3d31612c.jpg


Smukke, men tømmermændsramte, Lisbeth Østergaard havde taget sin kæreste, Marc Fraenkel, med til Racing Festival søndag ved Carlsberg i Valby (Foto: Dan Mariegaard)


Sponsoreret indhold