Nyheder14. januar 2022

Tøm storcenter i Silkeborg

Borgere i Silkeborg og omegn kan nu gratis få lov til at tømme et storcenter, der står til nedrivning.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/torvecenteret_silkeborg.png

Står du og mangler et solarie, noget julepynt, et rullegitter eller en palleløfter, så er det nu du skal slå til.

Torvecenteret i midten af Silkeborg har længe stået tomt, men nu skal bygningen rives ned, og i den forbindelse skal lokalerne ryddes.

Derfor laver entreprenørfirmaet A. Enggaard, der står bag projektet et kæmpe ophørsudsalg, skriver TV 2 Østjylland.

En undskyldning

Lars Thesmer Sørensen er projektudvikler for entreprenørfirmaet. Han fortæller, at man skal se ophørsudsalget som en slags undskyldning til borgerne.

– Det er mit indtryk, at der er mange, der er ærgerlige over, at det har ligget stille i så lang tid. Flere har følt, at det har været en skamplet for midtbyen, siger han.

– Vi prøver også at gøre noget godt for byen og ikke bare komme ind som nogle investorer, der kun tænker på os selv. Det skal også ses som en måde at give tilbage på, siger Lars Thesmer Sørensen.

send ansøgning

Ophørsudsalget skal dog ikke ses som et rent rivegilde. Hvis man ønsker at blive en del af festen, skal man inden den 30. januar sende en ansøgning, og derefter vil der gå mellem to go fire uger, før man får at vide, hvad man er blevet tildelt.

Der er ingen begrænsning på, hvor mange genstande og artikler man kan ansøge om at få, kravet er bare, at man selv kan hente det.

Sponsoreret indhold