Nyheder 22. april 2022

Tivoli med reprimande til fulde unge: Tænk over det til i aften

Inden aftenens Fredagsrock i Tivoli kommer forlystelsesparken med en løftet pegefinger til de unge koncertgængere
Foto: Thomas Laursen

Tivoli tager nu stærkt afstand til den kaos og tumult, der herskede under sidste uges koncert, Fredagsrock.

Her optrådte den unge rapper Icekiid, men dele af hans publikum havde ikke den gode aften, man kan forvente.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk opførte mange af de unge koncertgængere sig helt utilstedeligt – ifølge Tivoli fordi de simpelthen ikke er vant til at gå til koncert og derfor ikke ved, hvordan man opfører sig ordentligt.

Det har forlystelsesparken tygget på siden i fredags, og forud for aftenens nye koncert melder Tivoli altså ud, at der er nogle regler, man er nødt til at følge, hvis man vil høre musik på Plænen.

Artiklen fortsætter under videoen …

– Fredag oplevede vi desværre gæster, der var meget unge, meget berusede og gik langt over grænsen. Den opførsel hører ikke hjemme nogen steder – og slet ikke i Tivoli!, skriver forlystelsesparken, inden den opstiller en række regler.

– Derfor kommer vi fremover til at være meget konsekvente, hvis nogen ikke følger spillereglerne. Tænk over det, når vi ses til Fredagsrock!

Blandt reglerne skriver Tivoli, at hvis man er for beruset, bliver man slet ikke lukket ind. Derudover meddeler haven, at man ikke er velkommen, hvis man er til gene for andre gæster.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Også den optrædende Icekiid har valgt at kommentere på sidste uges ubehageligheder. Det gjorde han dog allerede få dage efter.

– Det er helt vildt vigtigt for mig at understrege, at jeg tager totalt afstand til tumulten, der opstod under showet.

– Det er simpelthen ikke velkomment til mine shows! Jeg stopper koncerten, så snart jeg ser noget, der ikke er i orden, og hvis folk føler sig utrygge, da det kan blive altødelæggende – ikke kun for mig, men for alle os artister, der tager ud og optræder med "fest"-musik, skriver Icekiid i et opslag, hvor han desuden appellerer til, at folk opfører sig ordentligt.

Flere har delt videoer fra den tumultariske koncert. Nogle koncertgængere fortæller, at de var oppe at slås, mens andre siger, at "det var fedt, indtil der blev taget knive frem".

Se nogle af videoerne herunder:

Sponsoreret indhold