Nyheder1. marts 2023

Tivoli afslører: Fem topnavne optræder til Fredagsrock

Tivoli løfter nu sløret for nogle af de kunstnere, der indtager scenen i 2023
Der er ikke mange måneder til, at Tivoli slår dørene op for deres Fredagsrock-koncerter.
Der er ikke mange måneder til, at Tivoli slår dørene op for deres Fredagsrock-koncerter.
 Foto: Tivolo

Det er, som om foråret for alvor er på vej – særligt med afsløringen af det foreløbige musikprogram, som Tivoli nu præsenterer for sæsonens Fredagsrock på Plænen

Hvert eneste år formår Tivoli at lokke en perlerække af kunstnere til at give den gas på Plænen i Tivoli, når Fredagsrock-sæsonen begynder.

Og i år er ingen undtagelse, lader det til.

Når forlystelsesparken for første gang i år inviterer indenfor til den 26. sæson af Fredagsrock, bliver det med de to kvindelige kunstnere Eee Gee og Soleima i front. De to åbner nemlig ballet den 14. april.

Når kalenderen for alvor dikterer sommer er der imidlertid i den grad lagt op til en aften i rockens tegn, når ikoniske Deep Purple vil give den gas med hits som “Smoke on the Water”, “Fireball” og “Speed King”. Det britiske rockband spiller den 9. juni.

Glade koncertgængere kan også se frem til, at kunstneren bag hits som “Nudes”, “Skør for Dig”, og “Dangerous”, Jada, vender tilbage til Plænen i Tivoli. Jada har stået på både nogle af de største scener i Danmark samt været på en international turné. Nu optræder hun til fredagsrock den 16. juni.

Den dansk/kurdiske sanger Tobias Rahim, der tog Danmark med storm med hits som “Mucki Bar”, “Når Mænd Græder” og “Flyvende Faduma”, indtager også Plænen i forlystelsesparken denne sæson. Tobias Rahim optræder den 22. september.

Tivoli, der i år runder 180 år, tager hul på årets sommersæson den 31. marts. Det færdige Fredagsrock-program er forsat i proces og afsløres senere.

Sponsoreret indhold