Nyheder7. april 2017

Se billederne: Tivoli åbnede med pomp, pragt og kendte

Den gamle have i hjertet af København slog i går dørene op for sæsonen. Traditionen tro var de kendte stimlet sammen i Grøften, hvor de spiste frokost, fik en snaps og hilste på hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tivoli1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Tivoli slog i går dørene op for sæson nummer 174, og traditionen tro var en stor mængde kendte mødt op i Grøften, hvor der var både mad og snaps på bordene.

Sommersæsonen i Tivoli byder på flere nyheder, blandt andet har Dæmonen fået et helt ny "Virtual Reality"-element. Og det var Stig Rossen og musicalstjernerne Kenneth M. Christensen og Pelle Emil Hebsgaard, der fik æren af at åbne den nye forlystelse, der med sine tre inversions snor sig igennem den gamle have.

Et andet ny tiltag i haven i år er, at Tivoli er pyntet op til påske med påskeæg, påskeliljer, påskelam og alt, hvad der ellers hører højtiden til.

Den kendte restaurant Grøften danner hvert år rammen om lidt af et kendistræf, hvor skuespillere, TV-værter, politikere og andet godtfolk møder op for at mingle med hinanden og gå ombord i Grøftens traditionelle frokostplatter.

Du kan se alle billederne fra Tivolis åbning i galleriet herunder

Tivoli-åbning 2017

Sponsoreret indhold