Nyheder29. december 2008

Tina og Tobias: Sexede singler

Årets kvindelige hug, Tina Lund, og hendes svenske dansepartner, Tobias Karlsson oser af sex, men har det ikke med hinanden

De blev nummer to i finalen i "Vild med dans". Men når det handler om, hvem der er årets mest sexede par, er der ingen tvivl om, at ridepigen Tina Lund og hendes svenske dansepartner Tobias Karlsson er de klare vindere.

Kemien mellem de to er ikke til at tage fejl af, og det er ikke uden grund.


- Vi har vel i virkeligheden været lige så tæt som et kærestepar - bare uden sex, siger Tina Lund og ler.


Grinet kan skyldes, at et endnu mere saftigt forhold til den lækre svensker er helt udelukket, fordi han er til fyre. Og trods sit konkurrencedygtige ydre kan Tina ikke være med der.

Prinsessen på den hvide hest
Tobias har dog kun godt at sige om Tinas udseende:
- Jeg var oppe hos familien Lund i Skævinge, og Tina kom ridende på sin hest. Allerede da hun sprang af hesten, sagde jeg: "Hold kæft hvor er du smuk", fortæller Tobias.


Når det også er blevet til et nært venskab, skyldes det i sagens natur, at Tobias også synes, at Tina har en superskøn personlighed.


- Vi er kommet rigtig tæt på hinanden. Alle i "Vild med dans" var meget specielle og inspirerende mennesker, siger Tobias med sit charmerende lidt skæve smil.

Danser ikke med hinanden
Det venlige og imødekommende dansepar har i modsætning til mange af de andre "Vild med dans"-deltagere ikke været ude og optræde med deres dans. De har nemlig haft alt for travlt. Tobias er i gang med at træne til den svenske udgave af programmet, og Tina knokler på med hestene.


De to dansesild havde dog ikke mere travlt, end at de var friske på at stille op til en fotosession med SE og HØR. Du kan se alle de lækre billeder i denne uges blad, der kan købes i butikkerne nu.

Sponsoreret indhold