Tina og Allan: Skal giftes

Allan Nielsen har selv designet forlovelsesringene

Allan Nielsen har selv designet forlovelsesringene

Foto: All Over

Efter at have været kærester i blot lidt over et år, skal fodboldspilleren Allan Nielsen og ridepigen Tina Lund nu endegyldigt smedes sammen.

Læs også:
Tina Lund: På ferie med Allan

Fredag aften var Allan Nielsen, 39, nemlig på knæ, og heldigvis sagde Tina "ja".

- Jeg vil gerne holde detaljerne om frieriet for mig selv. Men det var en fantastisk oplevelse og jeg blev meget overrasket. Jeg er stadig lidt oppe at køre - det er lige sket og det er gået sådan hu hej og vilde dyr. Men jeg kan ikke være mere lykkelig og lige nu glæder jeg mig bare til fremtiden, fortæller Tina Lund til Ekstra Bladet.

Den 29-årige ridepige kan dog fortælle, at hendes kommende mand var godt forberedt.

- Allan har selv designet forlovelsesringene og de er meget meget flotte. De er udformet som et ottetal - fordi det er for evigt. Hans er med sorte diamanter og min er i hvidguld med almindelige diamanter. Og så er min ring designet sådan, at jeg kan ride med den. Det er meget gennemtænkt, forklarer Tina.

Læs også: Tina Lund: Nu vil jeg have børn

Datoen for brylluppet er endnu ikke fastsat, og parret har da også overordentligt travlt for tiden. Allan Nielsen debuterer nemlig i "Vild med Dans" på TV 2 næste fredag, som også Tina Lund har deltaget i.

Allan Nielsen har tre døtre fra sit tidligere ægteskab med designeren Rikke Mai, og parret har tidligere fortalt, at de ønsker sig fælles børn.

- Vi vil stadig gerne have børn sammen på et tidspunkt, men der er ikke noget nyt på den front lige nu, fastslår Tina.


Aldersforskellen på 10 år er ingen hindring for Allan og Tina (Foto: All Over)
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close