Nyheder16. november 2016

Tina Lunds steddatter: Internationalt gennembrud venter

Tina Lunds steddatter Ida Marie Nielsen debuterer i serien "Vikings" i begyndelsen af december. Men ambitionerne er meget større.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_potter-292-cpo.jpg
 Claus Poulsen

Mens Tina Lund har redet sig til tops, er hendes papdatters talent at finde et helt andet sted.

20-årige Ida Marie Nielsen medvirker nemlig i den kommende sæson af History Channels populære serie "Vikings", der kan ses på HBO Nordic. Allerede for et par månder siden blev det offentliggjort, at danskeren havde fået en rolle i det historiske drama.

- Panorama Agency kan nu offentliggøre, at skuespillerinde Ida Marie Nielsen spiller med i den kommende sæson af en af HBOs mest populære serier, Vikings, der får premiere d. 30. november. Det unge talent, Ida Marie Nielsen, har fået en gennemgående rolle i HBO tv-serien Vikings’ fjerde sæson. Serien, der er en af de mest populære fra selskabet bag blandt andet Game of Thrones og Sex and the City, har modtaget mere end 14 priser på verdensplan og blev i 2015 for tredje gang i træk nomineret til en Primetime Emmy. Trods sin unge alder har Ida Marie en del erfaring fra andre produktioner, blandt andet fra sin birolle i tv-serien Anna Phil, hvor hun spillede Iben Hjejles datter og overfor Charlotte Munck i titelrollen. Ida Marie har tidligere danset ballet på Det Kongelige Teater.

Og nu venter premieren altså lige om hjørnet, så det var en spændt Ida Marie, der tirsdag aften var med mor Rikkemai i biografen for overvære premieren på en anden storfilm, nemlig "Fantastiske skabninger og hvor de findes".

- Jeg får rigtig meget støtte hjemmefra. Også fra min stedmor og min far, fastslog den unge kvinde, hvis far - fodboldspilleren Allan Nielsen - de seneste år har dannet par med rytteren Tina Lund.

Ida Marie har dog ikke ikke tænkt sig at sætte tempoet ned.

- Jeg har flere ambitioner. Gerne udlandet, så første stop bliver nok London.

Go tjek out the new trailer for season 4b! Who is Margrethe walking towards?? Yes it was a little bit chilly @historyvikings

A photo posted by Ida Marie Nielsen (@ida_marie_nielsen) on

Oct 23, 2016 at 10:10am PDT

Se alle de andre kendte, der dukkede op til premieren:

Alle de kendte til premiere på "Fantastiske skabninger" i Imperial

Sponsoreret indhold