Nyheder10. maj 2017

Tina Lunds søn taler arabisk

Fireårige Louis er startet i skole i Dubai, og der er arabisk på skoleskemaet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/5700.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Tina Lunds lille søn Louis er en rigtig verdensmand. Han er bare fire år gammel, men han taler både engelsk, dansk og lidt arabisk.

Den lille familie bor nemlig i Dubai, og så er det vigtigt, at man kan flere sprog.

Det fortæller Tina Lund om på sin blog.

- Louis havde ikke lært at tale endnu da vi flyttede til Dubai, så han er vokset op med at vi her i huset snakker to sprog – dansk og engelsk. Alt ovre i skolen forgår naturligvis på engelsk og det meste her hjemme i huset forgår på dansk for at han også stadigvæk holder det danske sprog ved lige, skriver Tina Lund på bloggen.

På skoleskemaet i den internationale skole, som Louis går i, er der også arabisk på skoleskemaet. Derfor kan Louis også tale lidt arabisk. Og det er noget, der imponerer moderen.

- Louis følger godt med i skolen, og som om det ikke skulle være nok så kan den bette lort allerede – på blot et års skolegang – mere end os andre her i huset.. På hans skema er der nemlig arabisk, og det kan jeg altså ikke ligefrem prale med at der var på mit i sin tid. Så bettefisen kan altså både synge fødselsdagsang, tælle til ti og sige nogle enkelte ord på arabisk i en alder af blot fire år, fortæller Tina Lund på bloggen.

Det er dog ikke kun almindeligt skolearbejde, der er på skemaet for den fireårige knægt. Der er også masser af plads til leg, tegning og andet, som optager børn i den alder.

Tina Lund og Allan Nielsen har efterhånden boet en del år i Dubai. Udover Louis har de også datteren Lilly, der kom til verden sidste år.

Se flere billeder af Tina Lund og Allan Nielsen i galleriet herunder

Tina Lund og Allan Nielsen

null

Sponsoreret indhold