Nyheder9. august 2017

Se billedet: Tina Lunds datter er blevet døbt

Lille Lilly fik i weekenden sit navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/5700.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Tina Lund og Allan Nielsens datter Lilly er i weekenden blevet døbt.

Og det må man sige, at hun gjorde med stil. Ikke nok med, at der var flotte kager til den helt store guldmedalje, så havde hun også fået specialdesignet en kjole af Elsa Adams.

Elsa Adams er designeren, der klæder mange af de kendte på, blandt andet har hun lavet kjoler til kongefamilien.

- Tillykke med din barnedåb Lilly Lund Nielsen, skriver Tina Lund til et billede på Instagram, hvor man også kan se den flotte kjole, som Lilly blev døbt i.

Artiklen fortsætter efter billedet

De flotte kager, som blev serveret ved barnedåben, var lavet Kagekompagniet, og der var bestemt ikke sparet på detaljerne.

Her var nemlig en sød lille enhjørning, bogstavklodser med Lillys navn, og så var det hele holdt i en sart lyserød farve.

Artiklen fortsætter efter billedet af kagen

I sidste uge kom det frem, at Tina Lund var helt færdig med at få børn. Det fortalte hun i et interview med ugebladet Her & nu.

– Vi har fem sammenbragte børn, og det synes vi, er rigeligt. Jeg har derfor besluttet ikke at få flere børn, så nu vil jeg have 100 procent fokus på ridebanespringning, siger ridepigen til ugebladet.

Tina Lund og Allan Nielsen har sammen børnene Louis, fem, og Lilly på ni måneder, derudover har Allan Nielsen tre børn fra sit ægteskab med designeren Rikke Mai.

Den tidligere fodboldspiller og ridepigen blev gift ved et storstilet bryllup tilbage i 2011. Kort inden brylluppet var Tina ude og fortælle, hvad det var, der gjorde, at hun og Allan passede så godt sammen.

- Allan er en mand, som passer til min hverdag. Han har mega meget overskud og er så positivt et menneske. Han kan få det bedste ud af alle situationer, og det er en egenskab, jeg synes er meget unik - så, ja, han er vel min ridder på den hvide hest, forklarede hun til TV2 inden brylluppet.

I dag bor parret i Dubai, og nysgerrige fans har kunnet få et indblik i Tinas liv i programmet "Forsidefruer", som hun var den del af i foråret.

Det er endnu ikke afsløret, om Tina Lund er med i den nye sæson af "Forsidefruer", der forventes at have premiere til efteråret.

Men hun har tidligere udtrykt, at hun godt kunne se sig selv være med igen.

- Hvad synes I i øvrigt om programmet, synes I at jeg skal være med i en sæson 2? Jeg kan ikke helt selv beslutte mig, skrev Tina på sin blog tilbage i april, da første sæson var blevet sendt.

Udover "Forsidefruer", så er både Tina og Allan jævnligt gæster i diverse TV-programmer herhjemme. De har fx begge to deltaget i "Vild med dans". Tina var med i sæson fem, hvor hun fik en flot andenplads, mens Allan måtte tage til takke med en syvendeplads, da han deltog i programmet i sæson syv.

Du kan se billeder fra Allan Nielsen og Tina Lunds storstilede bryllup i 2011 i galleriet herunder

Allan Nielsen og Tina Lunds bryllup

Sponsoreret indhold