Nyheder 14. januar 2010

Tina Lund: TV2 har snydt mig

Vrøvl, siger Fakta-redaktøren til ridepigen, der mener, hun ikke bliver taget seriøst
Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe, når Tina for en gang skyld er sur
Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe, når Tina for en gang skyld er sur
Foto: All Over

Siden Tina Lund deltog i "Vild med dans" og er blevet kæreste med Allan Nielsen, optræder hun overalt. Er der en premiere eller en fest, så står hun der. Smiler, glimter og udtaler sig velformuleret med sin karakteristiske stemme om alt mellem himmel og jord.

Men hun er jo i bund og grund "bare" en ridepige.

Og det er hun nu rasende over, at TV2 lige har overset i deres portrætprogrammer om hende - hvor det andet blev sendt i aftes.

- Vi aftalte i starten, at sporten skulle fylde 75 procent at programmerne, men det har de langt fra overholdt, og det er jeg ærlig talt lidt ked af, siger Tina Lund til B.T.

- Programmet er henvendt til unge piger, der synes, det er fedt med catwalkshows og musik, som er vist i programmet. Men der er bare én anden og meget mere seriøst side af mig. Ridningen er altid det, der kommer først, og hvis jeg kunne vælge, ville jeg trække mig væk fra offentlighedens søgelys for altid, hvis det ikke var fordi, at det gavnede min karriere, fortæller Tina Lund til B.T.

TV2 tager det roligt

TV2 tager dog kritikken roligt. For det første fordi Tina Lund har været med på sidelinjen, da programmerne blev redigeret, og for det andet fordi der ikke er lavet en direkte aftale om, hvor meget ridesport, der skal være i programmet.

- Intentionen har ikke været at lave et rideprogram, og det ved Tina også godt. Hun er både en TV-personlighed og en ridepige, og der er også ridning med i programmerne, men vi har også valgt at fokusere meget på hendes liv ud over ridningen, og det har været klart for Tina helt fra starten, forklarer Fakta-chef på TV2 Irene Strøyer til B.T.


Tina Lund i det hun betragter som sit rette element (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold