Nyheder 28. april 2010

Tina Lund: Svinger pisken

Nok er hun tusinder teenagerpigers idol, men det er ikke alle der er lige begejstrede for kendis-rytteren
Tina er meget god ved heste, men det kniber åbenbart lidt med sødmen overfor hendes hestepassere
Tina er meget god ved heste, men det kniber åbenbart lidt med sødmen overfor hendes hestepassere
Foto: All Over

Så er den gal igen på Lunds stutteri i Skævinge.

Tina Lund har måske svunget pisken lige lovlig kraftigt. Kendis-rytteren, der normalt har travlt med at vise, hvor meget hun holder af sine mange fans, må lægge ryg til stærke beskyldninger om grov udnyttelse af arbejdskraft og nedladende behandling.

Læs også: Tina Lund: Jeg blev pacet frem

Angrebet kommer fra den 17-årige Ditte Hansen fra Skive, der troede hun havde fundet sit drømmejob. Den seneste måned har hun arbejdet hos familien Lund, "som hestepasser, som kan tage med til stævner og hjælpe til i stalden. 100 % stilling".

Det sidste i annoncen kan Ditte skrive under på. Hun arbejde fra 7 morgen til 18 aften. Lønnen derimod var ikke 100 % - men kun 5400 kr.

Råbte mig op i hovedet

Værst synes hun imidlertid Tina Lund hysteriske og rasende udbrud mod hende var.

- Efterhånden blev jeg mere og mere nervøs for hende. Hver gang jeg så hende, frygtede jeg, at hun ville skælde mig ud for at have gjort tingene på en forkert måde, fortæller Ditte i Ekstra Bladet.

Læs også: Tina Lund: Ydmyget og flov

Det kulminerede under et stævne i Tyskland.

- Tina råbte, at det var de forkerte (sadler, red.), jeg havde taget med. "Hvorfor laver du fejl? Er det med vilje?", stod hun og råbte mig op i hovedet under stævnet. Det var meget ubehageligt, siger den 17-årige skibonit.

Hverken Tina Lund eller hendes far, Flemming Lund, har ønsket at kommentere beskyldningerne om udnyttelse af Ditte eller andre piger, der arbejder hårdt på familien stutteri.

Sponsoreret indhold