Nyheder13. august 2013

Tina Lund: Skuffer veninderne

Rytterens liv har taget en ordentlig drejning, efter hun blev mor, og det har veninderne svært ved at forstå
Tina Lund ser ikke så meget til sine veninder efter hun blev mor
Tina Lund ser ikke så meget til sine veninder efter hun blev mor
 Foto: All OverFor et år siden blev 32-årige Tina Lund mor for første gang. Hun fik sønnen Louis sammen med Allan Nielsen, og selvom hun gør, hvad hun kan, for at leve som før, har hun måtte sande, at livet altså ændre sig lidt, når man får børn.

Tina Lund: Ked af det

Ridepigen prioritere sin lille søn over alt andet, og det har kostet på venindefronten, fortæller hun i magasinet "Vores Børn".

-- Jeg havde heller ikke tænkt over, at mit forhold til de veninder, der ikke har børn, ville ændre sig. De har rigtig svært ved at sætte sig ind i, at jeg for eksempel siger "selvfølgelig kommer jeg", og så alligevel må aflyse, fordi det ikke hænger sammen, eller jeg bare ikke orker, fortæller Tina Lund.

Det er ikke kun veninderne, der ser mindre til den smukke blondine. Hun betræder heller ikke nær så mange røde løbere, som før hun blev mor. Men det er også meget bevidst.

Tina og Allan: Rejser fra gæld

- Det har overrasket mig, hvor nemt det er for mig at sige nej til alle de arrangementer, jeg bliver inviteret til. Mine forældre kan sagtens passe Louis, men jeg har sagt "okay, hvad er vigtigst for mig lige nu? Det er min søn, mine heste og min familie". Alt andet kommer i anden række. Det er ikke svært, for det er vigtigere - og sjovere - at være sammen med mit barn end alt andet.

Efter interviewet er Tina Lund og hendes familie flyttet til Dubaii, så nu ser hun om muligt endnu mindre til sine veninder.

Sponsoreret indhold