Tina Lund: Så stor er han

Tina Lund fødte på Hillerød Hospital

Tina Lund fødte på Hillerød Hospital

Foto: All Over

Mandag fødte Tina Lund en søn på Hillerød Hospital. Allan Nielsen og Tina Lund har indtil nu ikke sagte meget om den lykkelige begivend, ligesom de endnu ikke har oplyst, om hun nedkom naturligt eller fik et kejsersnit, som hun i begyndelsen af graviditeten ønskede sig.

Men på sin facebook-profil løfter Tina Lund dog lidt af sløret for, hvordan fødslen af den lille dreng forløb. Det skriver ekstrabladet.dk.

Læs også: Tina Lund: Røber sex-hemmelighed

- Alle har det godt, han vejede 3720g og var 53 cm lang:-) Jeg vil gerne sige stor tak til Hillerød Hospital og til alt den hjælp, jeg har fået her af det fantastiske hjælpsomme personale, skriver ridepigen og takker for de mange lykønskninger, som parret allerede har modtaget.

- Tusinde tak til alle jer, der har sendt en venlig tanke, lyder det fra Tina Lund, som altså er blevet mor for første gang.

Læs også: Gravid Tina Lund: I bikini

Allerede i begyndelsen af graviditeten fandt de nybagte forældre flere forskellige navne til deres lille søn. Navnene Hugo, Theodor og Louis havnede på deres Top 3. Nu må vi se, hvad det bliver ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close