Nyheder28. januar 2017

Tina Lund og Mai Manniche: Partnere og bedste venner

Ejeren af JEWLSCPH Mai Manniche og springrytteren Tina Lund er ikke bare hamrende gode veninder - de har også netop lanceret deres fjerde fælles smykkekollektion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mai_manniche_tina_lund.jpg

De er smukke, de er karrierekvinder, de er samarbejdspartnere, og så er de veninder.

Mai Manniche og Tina Lund har kreeret det perfekte venskab, hvor de kan nyde hinandens selskab samtidig med, at de laver noget af det, de holder aller mest af - passe på karrieren.

Sammen har de netop lanceret deres fjerde kollektion i serien "Horses for luck".

Denne gang hedder den "HORSES for LUCK COLOUR", og er som navnet antyder den første farverige af slagsen – og består af et smukt design med en enkel hestesko i tre farverige varianter: røde rubiner, grønne smaragder og mørkeblå safir ædelsten.

Tirsdag havde Mai Manniche og Tina Lund inviteret til lanceringsfest for de nye smykker i JEWLSCPH-lokalerne på Østerbro, hvor et hav af kendte mænd og kvinder kom for at få det første kig på de nye design.

- Jeg har altid været vild med farver, og efter mine mange år i Dubai er jeg blevet endnu mere vild med farver og kan se, hvor smukt det er at klæde sig med farver. Det pepper virkelig et sort look op – og er perfekt nu til forår og sommer, fortæller Tina Lund i en pressemeddelelse om den nye kollektion. - De tre ædelsten vi har valgt at bruge: grøn smaragd, rød rubin og mørkeblå safir er meget smukke ædelsten og særligt klædelige til os skandinaviske kvinder med den skarpe, dybe nuance, forklarer Mai Manniche. "HORSES for LUCK COLOUR" fås som halskæde, ring og øreringe, og ligger i prislejet 3.400–9.500 kroner. Glæd dig til at se og læse alt om Tina Lund og Mai Manniches store lanceringsfest i næste nummer af SE og HØR.

Sponsoreret indhold