Nyheder 7. januar 2010

Tina Lund: Nu vil jeg have børn

Hestepigen flytter fokus fra sin sport til privatlivets glæder
Det forelskede blik er ikke til at tage fejl af, så det kan meget vel være Allan, der bliver far til Tinas børn
Det forelskede blik er ikke til at tage fejl af, så det kan meget vel være Allan, der bliver far til Tinas børn
Foto: Claus Poulsen

Hidtil har indholdet i Tina Lunds liv været heste, heste, ponyer og heste.

Men siden hun tog springet fra "kun" at være hestepige til at være allemandseje med deltagelsen i "Vild med dans", har hendes privatliv også taget en drejning.

Senest er hun blevet kæreste med ekslandsholdsspilleren Allan Nielsen.

Om det lige er ham eller om den professionele rytter, der fylder 29 år på næste torsdag, bare er skruk er svært at afgøre. Men i aftes i TV2-serien "Tina Lund - helt tæt på" afslørede hun, at de moderlige fornemmelser og følelser presser sig på.

- Nu vil jeg gerne have børn. Lysten er lige pludselig kommet til mig. Jeg har aldrig haft den før. Jeg ville også være ked af det, hvis jeg ventede så længe, at mine forældre ikke får glæde af det for alvor, sagde hun.

Om hun allerede havde besluttet sig til, at det skulle være Allan Nielsen, der skal være far til hendes kommende børn, er endnu usikkert.

Foreløbig skal hun lære at være papmor for hans tre piger, Luisen, Emma Sofie og Ida Marie, som han har sammen med ekskonen, designeren Rikke, som han skilt fra sidste år.

Tina Lund er nemlig inviteret med, når de tager på skiferie i Italien i uge 7.

- Jeg har altid fokuseret enormt på sporten. Lige nu glæder jeg mig bare til at nyde det hele med Allan og børnene, siger hun tilBT.

Sponsoreret indhold