Nyheder 9. april 2011

Tina Lund: Jubler over forældrenes genforening

Efter faderens sidespring bor ridepigens mor og far nu igen under samme tag
Tina Lund annoncerede selv skilsmissen, og nu kan hun så også berette, at forældrene har fundet sammen igen
Tina Lund annoncerede selv skilsmissen, og nu kan hun så også berette, at forældrene har fundet sammen igen
Foto: Claus Poulsen

I starten af året kom det frem, at Tina Lunds forældre skal skilles. Det var ridepigen selv, der annoncerede bruddet i en pressemeddelelse.

- Efter nogen tids overvejelse har mine forældre valgt at flytte hver for sig. Min far og jeg bliver boende i stutteriet i Lyngsholm, hvor jeg har alle mine heste stående, og driften af stutteriet fortsætter uændret, lød det dengang fra Tina Lund.

Det er en langt mere lykkelig Tina Lund, der i dag udtaler sig til B.T.

Læs også: Her er Flemmings elskerinde

- Han (Tinas far Flemming, red.) er flyttet ind hos min mor, som bor i lejlighed i Skodsborg, så det er lidt frem og tilbage. De har lige haft deres første krise i 40 år. Men det er jo ikke noget, jeg blander mig i, for det er deres sag, lyder det fra den tidligere Vild med dans-deltager.

Det var Flemming Lunds forhold til en 28-årig svensker, som fik hans kone May-Britt til at forlade ham, men nu ser det altså ud til, at bekendtskabet fra hinsidan ikke længere står i vejen.

For Tina Lund kommer genforeningen på et belejligt tidspunkt, idet hun går en hektisk tid i møde. Til maj skal hendes ældste steddatter konfirmeres, og straks derefter rettes fokus mod brylluppet med Allan Nielsen, der finder sted den 20. august.

Husk at melde dig ind i SE og HØRs Facebook-gruppe.

Sponsoreret indhold