Nyheder6. januar 2011

Tina Lund: Helt til grin

Ridepigen forarger endnu en gang med sin pinlige opførsel på TV
TV-serien ”Tina Lund – helt tæt på”, der skulle skabe sympati for kendisparret Tina Lund og Allan Nielsen, får måske den modsatte effekt
TV-serien ”Tina Lund – helt tæt på”, der skulle skabe sympati for kendisparret Tina Lund og Allan Nielsen, får måske den modsatte effekt
 Foto: All Over

29-årige Tina Lund burde være kendt for sine evner på hesteryg, men i stedet krænger ridepigen nu endnu en gang sit privatliv ud for åben skærm og forsøger at give den almindelige dansker et indblik i sit liv som professionel rytter, kæreste til fodboldspilleren Allan Nielsen og - nå ja - kendt.

Se også: Web-TV: Tina og Allan gør klar til bryllup

I aftes havde TV2 premiere på programmet "Tina Lund - helt tæt på", efterfølgeren til sidste års succes, "Tæt på Tina Lund".

I dag falder dommen så, og det er ikke lykkedes den blonde sjællænder at skaffe særlig meget sympati.

- I stedet blev der brugt dræbende lang tid på at overvære Tina Lund og hendes nye partner Allan Nielsen hyggeskændes til ære for kameraet, mens de baksede med hans indiske antikviteter og børnetegninger, som sammen med ham er flyttet ind hos Tina, skriver B.T.s anmelder Birgitte Grue i dag.

Læs også: Tina Lund: Ville gerne have været den første

- I Allan Nielsen har Tina Lund fået sig en mand, der, siger hun, kender mediemaskinen. Den vil de begge tydeligvis gerne kværnes videre i. Allan Nielsen er altså en rutineret kendis, en voksen mand på 40. Forhåbentlig også den rette til at forberede Tina på den dag, da hun ikke længere er "vores alle sammens ride-synge-danse-darling", uddyber Birgitte Grue.

Hvis du er i tvivl, så lød dommen på 1 ud af 6 mulige stjerner i B.T.

Gik du glip af "Tina Lund - helt tæt på", så bare rolig - der kommer et nyt afsnit næste onsdag.

Sponsoreret indhold