Nyheder22. januar 2012

Tina Lund hånes af Bitterfissen

Blogger-fænomenet slår til igen og giver hestepigen en omgang klø
Tina Lund bliver udsat for had
Tina Lund bliver udsat for had
 Foto: Thomas Laursen

Det kan være svært at behage den efterhånden kendte blogger Bitterfissen Bethany, der har været ude med riven efter de kendte flere gange. Nu er turen kommet til Tina Lund.

- Tina Spejlblank Lund. Den ultimativt snotdumme, medieliderlige, blonde gås af en ridepige med sponsorerede rober har af en eller anden årsag hidtil undgået Bethanys fabelagtige mundtøj og skarpe pen. Men det skal være slut, skriver den anonyme blogger og fortsætter:

- For er der nogen, jeg ikke magter, så er det kraftederstejlme da Tina Lund og hendes mindst lige så blanke partner, Allan for-mange-hovedstød Nielsen.

Læs også: Lyngvild får tæsk af Btterfissen

Bitterfissen er ikke kendt for at lægge fingrene imellem, og det gør hun da heller ikke, da hun inddrager Tina Lunds fortid i 'Vild med dans'.

- Som da hun i tiden som deltager i Vild med Dans fik udtalt, at hun ikke havde spist hele dagen af frygt for ikke at være let nok, fordi hendes dansepartner skulle løfte hende. Flot, Lund-dum. Ponypigerne derude er nu friskt i gang med at sulte sig selv, fordi du mener, det er det, der skal til for at være med i et lorteprogram på nationalt tv, raser kendis-bloggeren.

Du kan læse resten af det underholdende vredesudbrud på Bitterfissens blog.

Sponsoreret indhold