Nyheder4. oktober 2009

Tina Lund: Bare jeg var Caroline

Springrytteren er bevidst om, at det er ”Vild med dans” og ikke hendes sport, der har gjort hende til hvermandseje
Tina Lund er ikke ked af sin kendisstatus, men er lidt misundelig på Caroline, der "kun" er kendt for sine sportsresultater
Tina Lund er ikke ked af sin kendisstatus, men er lidt misundelig på Caroline, der "kun" er kendt for sine sportsresultater
 Foto: All Over

For bare et års tid siden levede Tina Lund et relativt almindeligt liv uden den store opmærksomhed fra medierne. Lidt uretfærdigt, fordi hun som springrytter på internationalt plan hentede resultater hjem, der gav genlyd inden for ridesporten over hele verden.

Fra at have været semikendt tog hendes tilværelse en kolossal drejning, da hun kom med i "Vild med dans" - og nu er hun verdensberømt, om ikke andre steder, så i alle tilfælde i Danmark.

Men selv om hun ikke fortryder, at hun nu er blevet et eftertragtet kendisnavn, ville hun allerhelst have slået sit navn fast på grund af ridningen.

- Jeg ville ønske, at jeg havde det ligesom Caroline Wozniacki. Hun er kendt og respekteret for sin sport. Det er jeg ikke på samme måde, siger hun i dag i Ekstra Bladet.

Forskellen på de 2 ligger imidlertid ikke i deres personligheder eller smukke ydre, men derimod i, hvilken sport de har valgt. Hvor ridesporten er mere elitær, har tennissporten langt større og bredere appel - og dermed er der også mange flere penge at hente. Uanset Tinas flotte sportslige resultater har "Vild med dans" måske mere end noget andet været det, der skulle til for, at hun kan få endnu flere sponsorpenge.

Og hun har da heller ikke tænkt sig at lægge sin kendis- og TV-karriere på hylden. Hun bliver snart hovedperson i endnu et TV-show.

- Det show, der skal laves om mig, bliver lavet sådan, at man ser alle de ting, jeg render rundt og laver. Og der fylder ridningen jo en hel del. Jeg har ikke haft nogen ubehagelige oplevelser med pressen. Selvfølgelig er de gået meget tæt på mit privatliv en gang imellem. Men overordnet synes jeg bare, det hele er fedt, siger hun til avisen.

Sponsoreret indhold