Nyheder27. december 2007

TINA KJÆR: SEXET MOR

Modellen med de modne frugter er blevet mor til en lille dreng og har bosat sig i Dragør
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/tinafor1-jpg.jpg

Kvinden, som gjorde danske mænd fortrolige med lingerireklamer, er tilbage i Danmark. Selv om hun efterhånden er blevet en voksen kvinde på 35 år, ser Tina Kjær stadig blændende godt ud. Hun er blevet mor til en lille dreng og flyttede for et par måneder siden ind på en villavej i Dragør.

I 90'erne var Tina Kjær hele Danmarks sexkilling. Hun brød igennem i Jolly Colas TV-reklame som pigen med de modne frugter. Siden gav hun danske mænd åndenød, da hun var model for lingerifirmaet Triumph. Hun udgav Tina Kjær-kalenderen, der blev solgt i ikke færre end 100.000 eksemplarer.

I slutningen af 90'erne forlod Tina pludselig modelbranchen og Danmark for at søge lykken i London sammen med kæresten Carsten Krøyer, kendt som musiker og komponist i popbandet Nice Device.

Mens Tina Kjær siden har fået fast adresse i Danmark, har Carsten Krøyer beholdt sin adresse i London samt sin engelskindregistrerede bil, men han afleverer ofte junior i vuggestuen i Dragør.

SE og HØR har fået oplyst, at Tina Kjær læser til dyrlæge på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg.

Læs mere i denne uges blad

Sponsoreret indhold