Timm Vladimir: Vågnede med åndedrætsbesvær

Timm Vladimir har succes - men det har også sin pris.

Timm Vladimir har succes - men det har også sin pris.

Foto: All Over


Han blev landskendt i 90'erne som den ene del af komiker-duoen Timm og Gordon, men har de senere år slået sig på madlavning.

Timm fandt ud af i bl.a. programmet "Masterchef", at han har flair for madlavning, og han har blandt andet også sammen med TV-godten Camilla Ottesen lavet et jagt og madprogram fra Sydafrika, hvor han skulle tilberede retter af de dyr, fritidsjægeren Camilla nedlagde.

Timm Vladimir: Jeg er for fed

I magasinet Lime, der blandt andet kan fås i landets NETTO-butikker, fortæller Vladimir om at tage masser af chancer i livet - og de konsekvenser valgene har.

Blandt andet beretter han om åbningen af Timm Vladimirs Køkken i Valby, der bl.a. arrangerer madkurser, firmaarrangementer og smagninger.

- At åbne det har uden tvivl været det projekt, hvor jeg føler, at jeg har haft mest på spil. Jeg er vågnet panisk om natten med åndedrætsbesvær, og det hænger nok sammen med, at jeg er blevet ældre.

Førhen kastede jeg mig hovedkulds ud i projekter, men jeg er blevet mere ærekær, og det betyder mere for mig, at det går godt, siger Timm til Lime.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close