Nyheder8. november 2015

Tim Christensen modtog ærespris med blanke øjne: Jeg er stolt

Rocksangeren Tim Christensen modtog æresprisen ved Danish Music Awards lørdag aften i Forum i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151107-dma_2015-tsl-0124_0.jpg
 Thomas Laursen

Det var et øjeblik fyldt med stærke følelser, da rocksangeren Tim Christensen lørdag aften modtog æresprisen ved Danish Music Award.

Han gik på scenen med en klump i halsen, og under takketalen sagde han, at han ikke kunne sætte ord på alt det, han gerne ville.

- Jeg var sindssygt rørt. Det betyder anerkendelse, og jeg er meget stolt af at blive medlem af den her klub, som man næsten kan sige, at prisen er, siger han, da Ritzau Fokus møder ham efter showet.

[node:aller-related-content]

Den 41-årige sanger, der både er kendt for sine soloudgivelser og som forsanger i Dizzy Mizz Lizzy, havde også svært ved at skjule tåren i øjenkrogen. Det skyldtes både den fornemme pris men også den rørende tale, som Mads Langer holdt, inden han overrakte prisen til Christensen.

- Mads' tale var sindssygt flot. Den betyder rigtig meget. Vi er gode venner i privaten og kalder hinanden for lillebror og storebror. Jeg har ikke set ham i et stykke tid, så der skete bare så mange ting lige i det øjeblik, siger han.

Tim Christensen er glad for det store skulderklap og ser frem til at præsentere en masse nye ting for sit publikum.

- Jeg har hørt, at når andre har fået ærespriser, så ender det med, at karrieren er slut, og så skal man på plejehjem derfra.

- Men vi har en ny Dizzy Mizz Lizzy-plade, der kommer i starten af det nye år, og den næste soloplade kommer i slutningen af året, så der er jo masser af gang i den lige nu, siger han.

Sidste år vandt D-A-D den prestigefyldte ærespris.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold