Nyheder 26. juni 2014

Tillykke: Klaus Riskær er blevet far – for femte gang

Hans ekskæreste, modellen Laura, har født en lille pige
Af af
Klaus Riskær Pedersen er blevet far for femte gang
Klaus Riskær Pedersen er blevet far for femte gang
Foto: Thomas Laursen

Klaus Riskær Pedersen forstår at få ført slægten videre. Den bedrageridømte erhvervsmand er således blevet far for femte gang.

Hans ekskæreste, den 29-årige model Laura Petersen, afslørede på sin Facebook-profil, at hun onsdag fødte en sund og velskabt lille pige:

LÆS OGSÅ: Klaus Riskær: Det skal min datter ikke hedde

LÆS OGSÅ: Klaus Riskær: Skrider fra gravid kæreste

- Kl. 18.06 kom min elskede lille smukke pige Isabella til verden . Sund og rask, jeg er helt ny forelskede. Er så taknemmelig. Glæder mig til i skal møde hende, skriver Laura Petersen på sin Facebook.

Den nybagte mor kan dog se frem til at skulle skifte ble selv, for parret gik hver til sit kort tid efter, at graviditeten blev annonceret.

Om Klaus Riskær Pedersen er tilfreds med, at den lille baby-pige skal hedde Isabella, er usikkert. Finansmanden har tidligere fortalt til SE og HØR, at han ikke er tilfreds med det ellers så populære navn:

- Det kan ikke komme på tale. Jeg hedder Riskær Pedersen og ikke Riskær. Så jeg kan slet ikke disponere over navneretten til Riskær alene. Så den navnekonstruktion kan ikke gennemføres. Jeg synes, hun skal tænke sig om, fordi hvis ikke hun har tænkt sig at være alenepige resten af sit liv, hvilket jeg har svært ved at tro med Laura, så skal hun tænke på at give barnet et navn, der er lidt nemmere at indarbejde i et nyt parforhold. Barnet vil være bedre tjent med et mere neutralt navn, sagde Klaus Riskær Pedersen, der dog slog fast, at han ville være en del af sin datters liv.
 

Sponsoreret indhold