Nyheder16. april 2015

Tillykke, Daisy! Nu bliver dagens fødselar fejret

Mange tusinde mødt frem på Amalienborg Slotsplads
Af af
Dronningen fejres i København i dag
Dronningen fejres i København i dag
 Foto: Thomas Laursen



I dag går Dannebrog til tops mange steder landet over, for ingen ringere end selveste dronning Margrethe fylder år. Og faktisk kan vores allesammens Daisy i dag fejre sin 75 års fødselsdag, så mon ikke familien forkæler hende med bunkevis af gaver og lækkerier til ganen?

Faktisk er dronningen allerede blevet fejret i godt og vel en uge. Festlighederne begyndte onsdag den 8. april i Musikhuset Aarhus, hvor Margrethe og resten af den kongelige familie lod sig underholde af et kæmpe show, hvor Nikolaj Lie Kaas styrede løjerne.

LÆS OGSÅ: Dronningen må undvære en syg prins Henrik

Onsdag den 15. april var der så dømt gallataffel på Christiansborg Slot, hvor blandt andre regeringens medlemmer deltog. Desværre deltog prins Henrik ikke, da han er syg. Han kommer heller ikke til at være med i dag - på Daisys helt store dag.

Klokken 12 vil Dronningen, traditionen tro, vinke sammen med familien fra balkonen på Christian VII's Palæ på Amalienborg. En halv time senere kører Margrethe sammen med sine sønner (prins Henrik er syg) i karet fra Amalienborg til Københavns Rådhus, hvor der holdes reception.

Festlighederne slutter kl. 20.00 på Fredensborg Slot, hvor Daisy vil sætte tænderne i en overdådig middag omgivet af sin familie.

Sponsoreret indhold