Nyheder 30. december 2021

Tilbragte fem timer på toilet: Kvinde testet positiv midt på flyrejse

En skolelærer fra Michigan måtte bruge fem timer på et flytoilet, efter at hun foretog en lyntest under en flyrejse til Island
Stian Lysberg Solum/NTB/Ritzau Scanpix

Som om at rejsen fra Chicago til Island ikke er lang nok i forvejen, så blev turen en smule mere besværlig for en skolelærer fra Michigan kort før jul.

Med fem timer tilbage af rejsen begyndte Marisa Fotieoat at få ondt i halsen, og hun foretog derfor en medbragt kviktest på sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den viste sig at være positiv, og derfor aftalte hun med flyets personale, at hun tilbragte resten af flyveturen på det lille flytoilet.

- Det var en skør oplevelse. Jeg tog testen, og efter hvad der føltes som få sekunder, var der to streger, siger Marisa Fotieoat til NBC News.

Lærerinden valgte at se situationen fra den sjove side, og lavede derfor en TikTok video, der allerede er blevet set mere end fire millioner gange.

- Skud ud til Icelanderair for mine VIP corona-gemakker, skriver hun i opslaget.

Jul på hotel

Hvordan klarer man så at sidde fem timer på et flytoilet?

I Marisa Fotieoats tilfælde fik hun hjælp af en stewardesse fra flyselskabet, som både sørgede for mad og drikke til hende, ligesom at stwewardessen konstant tjekkede, om hun var okay.

Efter den ekstra lange toilettur måtte Marisa Fotieoat isolere sig selv på en hotel i Reykjavik.

Også her sørgede stewardessen for hende.

- Hun sørgede for blomster og et lille juletræ med lys på. Det var meget rørende, siger Marisa Fotieoat om oplevelsen.

Sponsoreret indhold