Til psykolog efter møde med Bo Bech

Bo Bech bliver fremstillet som en hård nyser – i virkeligheden er han også alt for hård, mener flere deltagere i Med kniven for struben

Bo Bech bliver fremstillet som en hård nyser – i virkeligheden er han også alt for hård, mener flere deltagere i Med kniven for struben

Foto: TV 3

Mandag sendte TV 3 det sidste program i 3. sæson af Med kniven for struben, hvor kokken Bo Bech forsøget at hjælpe en række dårligt kørende restauranter med at få tingene på ret kurs.

Men sådan gik det dog langtfra i alle tilfældene. Ekstra Bladet skriver i dag, at 5 ud af sæsonens 10 deltagere har meget svært ved at nikke genkendende til de gyldne løfter fra Bo Bech og TV 3.

For en af deltagerne var mødet med tv-kokken endda så traumatiserende, at hun og hendes mand stadig er dybt påvirkede af det i dag.

- Det har haft hårde menneskelige omkostninger for os at deltage. Jeg har jeg gået til psykolog, siden jeg var med. Jeg får panikanfald, når jeg skal røre i gryderne. Så hører jeg Bo stå og råbe, at jeg ikke kan finde ud af at lave mad, siger Tinna Glisbro, der sammen med sin mand Mark driver Roslev Kro, til avisen.

Læs også: Se Bo Bechs kæreste

- Det var vores oplevelse, at det kun handlede om at få nogle dramatiske skud i kassen og om, at Bo ville brande sit eget navn, lyder det fra restaurantejeren, der ikke har meget til overs for tv-kokkens forståelse for andre mennesker.
´
- Bo Bech har ikke begreb om, hvad det er for nogle mennesker, han kommer ud til. Min mand, Mark, har været udstationeret som FN-soldat og har granatchok. Han gik derfor helt i baglås, da Bo skubbede til ham og stod og råbte ham ind i hovedet. Han er stadig mærket af oplevelsen, fortæller en chokeret Tinna Glisbro.

Bo Bech selv siger til avisen, at han ikke mener, han er for hård.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close