Nyheder18. december 2014

Tidsrejsen-stjernen: Måtte tage 9. klasse om

Bebiane Kreutzman, der spiller hovedrollen i DR1’s julekalender, valgte skuespillet over skolen
Af af
Bebiane Kreutzman fik lov til at gå niende klasse om for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller
Bebiane Kreutzman fik lov til at gå niende klasse om for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller
 Foto: Dan MariegaardHver aften kan man se 16-årige Bebiane Kreutzman i rollen som Sofie i DR1's succes julekalender "Tidsrejsen".

Det tog syv måneder at lave den populære julekalender, og det betød at Bebiane måtte lægge skolen på hylden og koncentrere sig om optagelserne.

LÆS OGSÅ: Pernille Højmark har lavet en julekalender

- Min mor har altid støttet mig i det jeg elsker, og det, jeg gerne vil lave. Det var en ret stor mulighed at være med i en julekalender, så hun sagde "Bebiane, hvis du virkelig gerne vil det, så synes jeg, du skal gøre det. Så må vi se, hvad der sker med din skole, og tage den derfra, fortalte skuespiller-kometen i P3 Morgen.

Det, det endte med at betyde, var at Bebiane måtte tage 9. klasse igen. Men det passer hende fint har hun fortalt til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard holder jul hos svigermor

- Det er faktisk rigtig fint at tage 9. klasse igen. Jeg lavede noget, jeg rigtigt godt kan lide i stedet for at afslutte min 9. klasse første gang, og jeg er kommet ned i en rigtig god klasse, hvor alle er søde, sagde Bebiane fornylig til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Hov, hvad laver Brenda i DR's julekalender?

16-årige Bebiane er da også ret sikker på, at skuespillet bliver hendes levevej.

- Det er det, jeg vil lave. Det er ret dejligt at finde ud af det tidligt, fortæller julekalender-stjernen, der gerne vil på skuespilskole på et tidspunkt.Sponsoreret indhold