Nyheder17. august 2016

Tidligere TV2-vært: Jeg er hele tiden nøgen

Katrine Hertz Mortensen render ofte splitter-Hans-Jørgen rundt derhjemme og insisterer på, at hendes børn skal have et afslappet forhold til det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_5.jpg
 Foto: Maria Rixen)

Når den tidligere ”Go’- morgen Danmark”-vært, Katrine Hertz Mortensen, slapper af og holder ferie, får både makeuppen og tøjet lov til at blive i skabet.

https://imgix.seoghoer.dk/3_5.jpg

– På det her tidspunkt i vores liv er der mange, der bliver skilt, så jeg er bare glad for det, vi har. Vi er heldige. Vi har et godt og harmonisk forhold. Jeg har fundet en, der er sød, sjov og klog og helt vildt nem at være sammen med, lyder det fra den tidligere TV2-vært, der har været sammen med Mikkel Havmand i 12 år. (Foto: All Over)

Skønne Katrine Hertz Mortensen er netop vendt hjem fra 14 dages ferie i familiens sommerhus på Møn, hvor hun og kæresten Mikkel Havmand sammen med deres børn, Bella på otte og Henry på fire, nyder livet uden en trævl på kroppen.

– Når vi er der, bader vi nøgne. Vi bor lige ved en fjord, hvor der ikke er andre mennesker, så der går jeg ned og nøgenbader hver morgen, lyder det fra den 39-årige journalist, der for to år siden skiftede TV-studiet ud med en stilling som pressechef for Liberal Alliance.

https://imgix.seoghoer.dk/2_5.jpg

Katrine Hertz Mortensen er mor til Bella på otte og Henry på fire år. (Foto: Thomas Laursen)

Lad det hele hænge frit
– Jeg er så irriterende over for mine børn. Jeg er hele tiden nøgen derhjemme. Jeg kan gå rundt en hel formiddag nøgen, og det gør, at de også er enormt afslappede med at være nøgne.

Jeg insisterer på nøgenhed og på, at man skal vise sig selv fra alle mulige sider. Så det er en helferie uden makeup og ”let it all hang out”.

Når vi har fri og ferie, er der ingen makeup eller bh, lyder det fra dejligt frigjorte Katrine Hertz Mortensen, som SE og HØR mødte, da hun var ordstyrer på en debat om nutidens skønhedsidealer, arrangeret af Kanal 4.

null

Sponsoreret indhold