Tidligere radiovært dømt: Bedøvede mænd og berøvede dem

Tidligere Radio24syv-vært dømt: Bedøvede mænd og berøvede dem

Tidligere Radio24syv-vært dømt: Bedøvede mænd og berøvede dem

Foto: Logo/Radio24syvDen tidligere radiovært på Radio24syv, Roxanna Anne Albeck, skal et år og seks måneder bag tremmer for et røveri og et tyveri, som hun begik i henholdsvis 2010 og 2009.

Det skriver Ekstra Bladet.

Østre Landsrets dom er en skærpelse af byrettens dom fra 2012, som dengang kun lød på et års ubetinget fængsel.

Den 46-årige Roxanna Anne Albeck blev dømt for et røveri begået i 2010, hvor hun efter en bytur i det københavnske natteliv tog en mand med hjem. Hun hældte metadon i hans drink og stjal 300 kroner, efter at han var gået kold. Herefter lænsede hun hans konto for 11.412 kroner.

Hun blev tilmed dømt for et lignende tyveri begået året forinden. Her kunne byretten dog ikke påvise, at manden - der blev lænset for 25.000 kroner - var blevet bedøvet.

- Jeg er godt tilfreds med afgørelsen, da dommerne lagde vægt på, at hun havde bedøvet de to ofre. Jeg gik efter to år, men så længe det blev præciseret, hvorfor hun fik halvandet
års fængsel, er jeg tilfreds, siger anklager Astrid Scheibel til Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Roxanna Anne Albeck udtalte efter byrettens dom, at hun håbede at kunne afsone med fodlænke, så hun fortsat kunne passe sit arbejde på Radio24syv. Hun er dog ikke længere ansat på radiokanalen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close