Tidligere McDonald’s-medarbejder afslører: Her er de hemmelige bestillinger

Kender du de bedste \

Kender du de bedste "hemmelige" bestillinger fra burgerrestauranten?

Foto: MEGA

Medarbejdere, der trasker rundt med kasketter og kaster med ordrer på burgerrestauranten McDonald’s, må vide lidt mere end alle os andre, som står uvidende og sultne på den anden side af skranken.

[node:advert-in-body]

Men i ny og næ er vi heldige, at de deler lidt ud af deres store viden om maden i det store multinationale køkken, som stort set ser ens ud over alt i verden – og om hvordan man hacker menuerne, selvfølgelig.

Denne gang er det en tidligere medarbejder fra Australien, der blander sig i en Reddit-debat om et bestemt krydderi.

Her røber den tidligere McDonald’s medarbejder nogle af de ”skjulte menuer” som vedkommende kender til.

For eksempel nævnes ”Angus Fries”, som er usaltede pomfritter med såkaldt Angus-krydderi på i stedet.

[node:advert-in-body_2]

Desuden tæller de gode hacks også den lidt mere funky ”Strawberry Sprite”, som blot er et krus med Spite-sodavand og fire sprøjt fra jordbærmilkshake-maskinen.

Lyder det ikke indbydende nok?

Hvad så med en vaskeægte "MegaMac" – samme opbygning som en BigMac, men med bøfferne og brødene fra en Quarter Pounder, samt et ekstra stykke ost.

Det hedengange medie Vice Danmark testede en gang, om de spændende McDonald’s-hacks virkede herhjemme. Og faktisk viste det sig blandt andet, at man kunne opnå en billigere udgave af en traditionel BigMac. Bare ved at ”bygge” den selv.

Faktisk kan man komme ned på næsten halv pris, hvis man bestiller en Double Super Cheese, og derefter bytter sennep og ketchup ud med salat og Big Mac-dressing.

[node:advert-in-body_3]

Ko, fisk og fugl

Nogle af de mere ekstreme eksempler på ”skjulte menuer” finder man på hjemmesiden hackthemenu.com.

Her findes for eksempel den ”hemmelige” kommando til bestilling af en Big McChicken, hvor brødene i en BigMac er skiftet ud med panerede kyllingestykker. Det er altså med andre ord en rigtig tung fætter, som man kan snyde sig til her.

Er man til en endnu vildere gastronomisk rejse, så kan man kaste sig ud i en Land, Sea, Air Burger, som har lidt af hvert fald de nævnte elementer. Proteinen i burgeren består nemlig af både ko, fisk og fugl.

Altså bestiller du blot en BigMac (eller en McDouble), en Filet-O-Fish og til slut en McChicken og stabler dem oven på hinanden til ét stort fastfood-monster.

Den svulstige "Land, Sea, Air"-burger, som består af både McChicken, Bigmac og Filet-O-Fish. (Foto: Hackthemenu.com)

Kommer du nogensinde forbi en McDonald’s der sælger de små varme desserter, Apple Pies, så prøv en Apple Pie McFlurry, som opnår ved at bestille begge de søde sager, hvorefter du simpelthen bare beder personalet om at blande de to ting sammen, så æbletærten fungerer som isdessertens smag, fremfor de traditionelle Smartie’s eller Daim.

SE og HØR kan naturligvis ikke garantere, at alle disse hacks virker overalt i verden, men det kan vel aldrig skade at spørge.  

Det kan jo være, du bliver mødt af en sand gastronomisk vækkelse.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close