Nyheder29. april 2013

Tidligere landsholdsspiller: Gik ned med depression

Karriere-stoppet blev et helvede for Brøndby-stjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/f6d3af3721dd430bafa139c04835ff6c.jpg
 Foto: All Over


Han har fejret store triumfer med sin klub Brøndby og spillet på landsholdet flere gange som et fyrtårn i forsvaret.

Men tiden efter karrierestoppet i 2008 blev langt fra en dans på roser for den langlemmede forsvarsspiller, Per Nielsen.
Han fik simpelthen en depression, skriver BT, der søndag bragte et stort uddrag fra bogen "4 Per Nielsen - Brøndby for evigt".

Fodboldspiller laver en "Bjørnson"
For dels kunne fodboldspilleren ikke kapere, at den store opmærksomhed fra tribunerne og medierne var væk. Dels gik hans ægteskab itu.

- Så blev der sat et stort fedt punktum for ham med nummer 4 på ryggen. Og hjem gik Per. Bare Per. Hjem til en skilsmisse, og så sad man bare der. Uden karriere og et ægteskab, der var opløst. Hvad gør man? Jeg gik hjem, trak gardinerne for og gik i seng. Og blev der de næste to år, fortæller Per Nielsen i bogen.

Per Nielsen følte ikke, nogen holdt af ham

- Det hele føltes så forbandet nådesløst. Så brutalt. Alt det fede forsvandt bare på én dag, skriver han videre ifølge BT.

Af samme grund kom depressionen langsomt snigende.

- Det er hårdt og svært at sætte ord på, hvad der foregik i mit hoved på det tidspunkt. Jeg stod uden karriere og familie. Alt, hvad jeg havde levet for, var forsundet. Var der overhovedet ikke nogen, der holdt af mig? Og det var en følelse, der var så stærk, at den kvalte mig, fortæller Per Nielsen.

Bogen udkommer på People's Press d. 2. maj

Brian Laudrup: Helt rask

Sponsoreret indhold