Tidligere hotelmedarbejder advarer: Derfor skal du aldrig drikke af glas på værelset

Foto: Instagram, TikTok

 

Hvis du er glad for at forkæle dig selv med en hotelophold i ny og næ, så kan det være, du skal tage imod råd fra denne TikTok bruger, som efter at have arbejde på den anden side af receptionskranken, ved en ting eller to, som de færreste turister og besøgende kender til.

Heldigvis for os deler hun de gode råd på sine sociale platforme, hvor de deles og kommenteres ivrigt.

Amerikanske Janessa Richard fortæller i en række klip om arbejdet på et unavngivet hotel, og nogle af hendes indrømmelser om særligt hygiejnen på værelserne lyder nok ulækre for de fleste.

I en af videoerne anbefaler hun for eksempel, at man ikke lægger sig oven på den redte seng – og altså på sengetæppet. Heller ikke selvom man kunne få lyst efter en lang rejse.

Tag sengetæppet af

- Det første, I skal vide, er, at de færreste hoteller vasker deres sengetæppe eller tæpper mellem hver gæst, så tag det af, før du lægger dig på sengen, lyder det fra Richard, der dog understreger, at hun selvfølgelig kun baserer erfaringen på det hotel, som hun arbejdede på gennem flere år.

Det er ikke sikkert, at det er sådan alle steder, påpeger hun.

Et andet af hendes råd drejer sig om de glas, der ofte står på natbordet eller på badeværelset på de fleste standardhotelværelser.

- Jeg vil IKKE anbefale jer at drikke af de glas, for ret tit bliver de ikke skiftet ud mellem hvert besøg, så længe de ”ser rene ud”.

 

@janessarichard

Reply to @stephaniewillhoit Part 3! 😬

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

 

 

Hun fortsætter:

- Selvfølgelig bliver de skiftet ud med rene, hvis de er blevet brugt, men hvis det ser ud, som om ingen har rørt ved dem eller brugt dem, bliver de stående til den næste gæst.

Og nu vi er i gang, så mener Janessa Richard, med mere end 53.000 følgere på videodelingsappen, at man heller ikke bør rende rundt med bare fødder på et hotelværelse.

For selvom tæppet jævnligt bliver støvsuget, så hører det til sjældenhederne, at de får en ordentlig tur til rens.

- Så behold dine sokker eller tøfler på, lyder hendes anbefaling.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close