Nyheder4. februar 2018

Tidligere dansk TV-vært hårdt kvæstet af stalker: - Hun skulle dø

En tidligere dansk TV-værtinde blev tilbage i januar bevidst kørt ned af en stalker, der havde forfulgt og chikaneret hende i to år. Kvinden brækkede blandt andet det ene lårben to steder, og i retten har gerningsmanden nu forklaret, at hans formål var at slå TV-værtinden ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08300621.jpg
 (Arkivfoto: All Over)

I mere end to år er en tidligere dansk TV-værtinde blevet forfulgt og chikaneret af en mandlig stalker. Det hele kulminerede 10. januar i år, da stalkeren bevidst kørte kvinden ned med sin bil.

Kvinden brækkede blandt andet sit ene lårben to steder, ligesom hun fik flere kvæstelser som følge af den voldsomme påkørsel.

Det skriver Ekstra Bladet, som har fulgt sagen.

I grundlovsforhøret indrømmede den 23-årige stalker, at han havde til hensigt at dræbe kvinden, da han opsøgte hende på hendes arbejdsplads – en virksomhed hvor hun i dag er ansat – i sin bil.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08300621.jpg
 (Arkivfoto: All Over)

Kvinden brækkede blandt andet sit ene lårben to steder ved påkørslen, der fandt sted 10. januar tidligt om morgenen. Arkivfoto: All Over

Han havde ifølge retsbogen planlagt angrebet i flere måneder og havde blandt andet opsøgt kvindens arbejdsplads flere gange, ligesom han havde opsporet hendes bil og skrevet hendes nummerplade ned.

- Meningen var, at hun skulle køres ned, og at hun skulle dø, sagde den 23-årige stalker ifølge Ekstra Bladet i retten.

Den 23-årige stalker har gennem de sidste år krænket og chikaneret kvinden 20 gange, og han havde et gældende polititilhold af fem års varighed mod at opsøge kvinden efter de mange tilfælde af blufærdighedskrænkelser og chikane. Det afholdt dog ikke manden fra at opsøge den tidligere TV-værtinde på hendes job tidligt om morgenen den 10. januar.

Den 23-årige mand er nu varetægtsfængslet og skal ifølge Ekstra Bladet mentalundersøges. Han har under grundlovsforhøret forklaret, at han ”har problemer, som skyldes højere magter”, og han forklarede, at han bliver ”generet gennem satellitter”, som ifølge manden står i ledtog med kvinden.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den tidligere TV-værtinde, som ikke ønsker at stå frem med navn.

Sponsoreret indhold