Nyheder11. september 2008

Thure Lindhardt: Nyforelsket

Øjeblikkets hotteste danske skuespiller filmer i Hollywood og er nyforelsket
Danmarks nye Hollywoodstjerne
Danmarks nye Hollywoodstjerne
 Foto: Thomas S. Laursen

Alting kører for tiden i frisktappet olie for Thure Lindhardt, 33 år. Han filmer i Hollywood med Tom Hanks, han spiller hovedrollerne i årets to største danske biografsuccesser, og sidst, men ikke mindst, har han fundet en ny kærlighed.

- Jeg ser én, som jeg er blevet meget, meget glad for. Det er dejligt. Men jeg kan endnu ikke afsløre, hvem han er. Jeg befinder mig i en situation, hvor jeg både er glad og plejer sårene, fortæller Thure Lindhardt, som i foråret brød med scenegrafen Simon Holk efter otte års samliv.

- At vi gik fra hinanden var det rigtige at gøre, men det var et meget, meget hårdt brud. Otte år er lang tid, tilføjer han.

SE og HØR har besøgt den danske skuespiller i Hollywood, hvor han har opholdt sig siden juni og stortrives.

Mens hans seneste film "Flammen og Citronen" og "Blå mænd" har suget danskerne ind i biografmørket, har han indspillet en pæn stor rolle som sikkerhedsvagt for paven i filmen "Engle og dæmoner" efter en roman af Dan Brown. Tom Hanks spiller hovedrollen, ligesom han også gjorde i forløberen "Da Vinci Mysteriet".

- Tom Hanks er en fin fyr. Han er helt nede på jorden og uden nykker. Og det gælder også de andre på holdet. Jeg har slet ikke oplevet noget af det Hollywood-hysteri, man hører om, siger Thure Lindhardt, der afslutter optagelserne i slutningen af september.

Thure Lindhardt er blevet så glad for at bo i Los Angeles, at han ikke vil afvise, at han kunne finde på at slå sig ned i byen for en længere periode.

- Hvorfor ikke? Jeg er bestemt meget ambitiøs. Og jeg er sgu ved at vænne mig til livsstilen herovre. Det er fedt. Jeg bor ved Venice Beach, og man bliver glad i låget af havet og solen, der altid skinner..

Læs mere i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold