Nyheder13. december 2017

Thure Lindhardt er blevet far

Det kom som noget af en overraskelse, da Thure Lindhardt for nylig afslørede, at han er blevet far.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17777.jpg
 Foto: All Over

Han har været yderst hemmeligsfuld omkring familieforøgelsen, men i sidste uge afslørede Thure Lindhardt, at han for et par måneder siden blev far for første gang.

- Jeg har et barn. Jeg blev far for ni uger siden til en lille pige, fortæller den 42-årige skuespiller til BILLED-BLADET.

Det var altså en tidlig jule- og fødselsdagsgave, der kom til Thure, der fylder 43 år juleaften.

Den stolte far er single, men har fået et vaskeægte regnbuebarn. Datteren har han nemlig fået sammen med to veninder.

Og selv om Thure ikke bor sammen med de to mødre, så lader det ikke til at blive besværligt, da de bor blot 500 meter fra hinanden.

De seneste år har lovet en udenlandsk stjernekarriere for Thure Lindhardt, der blandt andet har været med i "Fast & Furious 6".

Men nu har skuespiltalentet en særlig grund til at opholde sig lidt oftere i Danmark.

Thure Lindhardt har i mange år dannet par med mænd, blandt andre danseren Silas Holst, men han har tidligere fortalt, at han ikke betragter sig selv som homoseksuel. Eller heteroseksuel.

- For så er man dét. fastlåst i en identitet. Men man kan ikke fastlåse en følelse i en identitet. For mig at se, forklejner det alt det, der føles som noget, der er fyldt med kærlighed og lyst. Det forsimpler noget, som er så stort og smukt og vigtigt, fortalte han til Ekstra Bladet i 2011.

null

Sponsoreret indhold