Nyheder10. juni 2008

Thorkild Thyrring: Pladerne klippet

Racerveteranen har fået klippet pladerne på sin sorte Porsche Boxter. Ifølge ham selv var der dog tale om en simpel misforståelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/tyrringnummer2-jpg.jpg

Forbipasserende på Turbinevej i Hellebæk kunne tirsdag se Thorkild Thyrring sidde i sin fine bil uden nummerplader - sært - men racerkøreren forklarer det hele således:

- Jeg var i England, mens min bil skulle til service, men de havde åbenbart ikke synet bilen ved dén lejlighed. Det vidste jeg ikke, at splinternye sponsorbiler skulle, men jeg vil sige, at jeg mødte stor, stor imødekommenhed, da det gik op for politiet, hvordan sagen hang sammen, forklarer den kendte bilist.

- Jeg ringede til nogle andre, som åbnede deres værksted uden for åbningstiden og tilbød at komme med et par prøveplader, siger Thyrring, som fik sig en motorsnak med en betjent i ventetiden.

- Betjenten sagde, at han ville lægge mine nummerplader i receptionen, og så hentede jeg dem, og det var det, siger Thyrring lettet.

Fartdjævlen var for øvrigt kun på gennemrejse på vej til Sverige og et mindeløb for den legendariske racerkører, Ronni Peterson, som på tragisk vis omkom på Monza-banen i 70'erne.

Thyrring var inviteret af det svenske sportsforbund og ræsede til Sverige med funklende, nye plader.

Sponsoreret indhold