Nyheder21. december 2012

Thomas Vinterberg: Pandet i gulvet

Filminstruktøren fik nogle på munden
Et knytnæve slag midt i ansigtet ødelagde heldigvis ikke instruktørens pæne ydre
Et knytnæve slag midt i ansigtet ødelagde heldigvis ikke instruktørens pæne ydre
 Foto: All OverThomas Vinterberg - "Jagten"-instruktøren - blev som barn slået i gulvet af en ældre herre under en bustur sammen med sin søster og far.

- Vi stiger ind, og vi må sidde på tre forskellige steder i bussen, fordi der var fyldt. Så kommer der en tyk, fuld mand direkte fra værtshuset og siger til min søster: "skrid, jeg skal sidde der" og smider min søster væk, fortæller Thomas til filmmagasinet Ekko.

Thomas' far giver sig til at håne manden på sin egen akademiske måde, men det opdager sønnike ikke og tager derfor sagen i egen hånd.

Thomas Vinterberg: baby med 18 år yngre skønhed

- Jeg bliver rasende, og min krop begynder at koge. Jeg sidder og bliver vredere og vredere, og på et tidspunkt sætter jeg mig hen bagved ham på skulderen og siger: "Du er dum".

Det skulle filmmanden aldrig have gjort.

- Han rejste sig op og knaldede mig i gulvet, fortæller han om episoden.

Da han vågnede igen, stod far Vinterberg i en slags kinddans med gerningsmanden, mens søsteren kravlede rundt på gulvet for at finde hans briller. Politiet var også kommet til undsætning.

Selv om det var Thomas selv, der fik én på bæret, følte han sig alligevel lettet bagefter.

- Dér var jeg vred. Og i øvrigt dybt tilfredsstillet bagefter. Det var skønt. Så kom det ud. Han skulle kraftstejlemig ikke tage min søsters plads!

Thomas Vinterberg: Jeg voksede op blandt kønsdele

Sponsoreret indhold