Nyheder11. december 2014

Thomas Skov: - Otto skal leve

TV-værten og konen Emilie Bruhn har valgt at lade kælegrisen Otto leve
Thomas Skov med kælegrisen Otto og konen Emilie lige efter de havde besluttet sig for at lade grisen leve
Thomas Skov med kælegrisen Otto og konen Emilie lige efter de havde besluttet sig for at lade grisen leve
 Foto: Instagram Thomas Skov



Hvis du havde haft en sød kælegris i næsten en måned, ville du så kunne slå den ihjel og servere den som flæskesteg?

Det er det dilemma, som tv-værten Thomas Skov og hans kone Emilie stod i, da de onsdag aften skulle tage stilling til, om de ville lade den omstridte tv-gris Otto fra DR3-programmet "Otto - Når julegrisen får et navn" leve eller dø.

Egentlig var det meningen, at programmets seere skulle afgøre det. For at stemme skulle de nemlig via sociale medier enten bruge hashtagget #LadOttoLeve eller #SlagtOtto, og det mest populære af de to hashtags ville bestemme dyrets skæbne.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov er blevet gift

Men afstemningen endte uafgjort, og så lå beslutningen hos Thomas Skov og konen. Og selv om parret var meget i tvivl, kunne de i sidste ende ikke slå den lille gris ihjel.

- Thomas Skov og hans kone Emilie Bruhn endte med at beslutte, at Otto skulle have lov at leve. Otto er dermed på vej mod livet som kælegris på en gård, skriver DR3 på deres Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryder

Og oplevelsen med at passe et dyr, som ellers primært plejer at optræde som bacon eller flæskesteg ved middagsbordet, har i den grad fået det unge par til at tænke over deres madvaner.

- Jeg er lettet nu, men jeg har det stadig lidt dobbelt. Jeg synes, vi har truffet den rigtige beslutning, men jeg ved stadig godt, at det er lidt dobbeltmoralsk, når vi alligevel kommer til at spise kød fremover, siger Emilie Bruhn således om beslutningen om at lade Otto overleve.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov som croquismodel

Otto var heldig med at få et langt liv, men sådan er det bestemt ikke for alle hans artsfæller. Hver dag slagtes der nemlig 50.000 svin i Danmark, hvilket svarer til 19 millioner om året.

Se et billede af Thomas Skov, Emilie Bruhn og lille Otto her:


Det har fandeme været et syret projekt, og i aften kulminerede det. @emilygbruhn og jeg valgte at lade Otto leve til han bliver en gammel gris. Otto har virkelig skabt debat og givet mig noget at tænke over i forhold til hvad jeg propper i munden. Tak fordi du var med til at gøre det her unikt. #julegrisenpådr3 #ladottoleve #slagtotto

Et billede slået op af Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov) den Dec 12, 2014 at 2:28 PST

Sponsoreret indhold