Nyheder28. februar 2015

Thomas Skov: Jeg vil være en sjov far

DR-værten skal være far, og han ved, hvordan han vil være.
Thomas Skov vil være en sjov far.
Thomas Skov vil være en sjov far.
 Foto: Mikael Rieck
Han har selv gennemlevet de voldsomme smerter på live tv, da han og Emil Thorup i et DR3-program besluttede sig for at simulere en fødsel. Nu skal Thomas Skov Gaardsvig selv være far, og den humoristiske tv-vært, der blev landskendt som den frygtløse praktikant i TV2-programmet "Natholdet", kan næsten ikke vente:

- Jeg har glædet mig til det i mange år. Jeg har ikke været parat før nu, men jeg føler virkelig, at nu er det gået ordentligt til. Først gift og så børn, det skal jo være rigtigt. Hvis det var sket før, var jeg nok blevet klar, men jeg er ved at affinde mig med, at nu er det nu. Og jeg glæder mig så meget, siger tv-værten, der er gift med Emilie Gershøj Bruhn.

LÆS OGSÅ: Tillykke: Thomas Skov skal være far

Hvordan han bliver som far, har han allerede lagt en del tanker i.

- Jeg vil gerne være den sjove far, ligesom Phil i Modern Family, siger han med henvisning til den populære tv-serie.

- Men vi har nogle snakke om det derhjemme. Det kan godt være, at det ikke bare skal fordeles sådan, at jeg skal være den sjove og Emilie skal være den, der opdrager. Det er nok bedst at dele rollerne lidt, erkender han.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov undskylder til konen

Men det med at være en sjov far er noget, han har med hjemmefra.

- Min far har altid været ret sjov og lært mig at grine, og det vil jeg gerne give videre. Det ser jeg frem til, siger han.

LÆS OGSÅ: Av av av: Her føder Thomas Skov

Når Emilie Gershøj Bruhn skal føde til juli, er han dog lykkelig over, at det ikke er ham, der skal have veerne denne gang.

- Jeg er glad for, at det ikke er mig igen. Men da jeg lavede det program, lærte jeg jo rent faktisk hvilke faser, man skal igennem og hvad der sker, og det er nok ikke helt dumt. Jeg bliver mønstereleven til fødselsforberedelse, siger han med et smil.

Sponsoreret indhold